Annonse

Den nye agendaen for bompengepartiene er å få utsatt saken til etter valget

Til Skjalg Fjellheim, som er politisk redaktør i avisen Nordlys. Viser til hans kronikk avisen Nordlys torsdag 29. august 2019.

Det fremkommer direkte feilaktige og utrolige påstander om at regjeringen har funnet løsning på bompenge problematikken i Tromsøs sentrumsområde, en påstand, sitat: «Dermed er hele begrunnelsen for Blomseths ensaks-parti falt bort i løpet av noen få dager. Partiet har rett og slett utspilt sin rolle.» Sitat slutt.

Hvordan han resonerer seg fram til en slik konklusjon er meget forunderlig, selv med klarsynets fokus i bagasjen?

 Faktum er at regjeringspartiene ikke har klart å finne noen økonomisk løsning på bompengeproblematikken i Tromsøs sentrumsområde “Tenk Tromsø”!

Sitter igjen med følelsen at den nye agendaen for bompengepartiene er å få utsatt saken til etter valget slik at dem får 4 år å boltre seg på med å innføre elendigheten.

Vi husker at det sittende regime ikke tillot en folkeavstemming angående innføring av bompenger i Tromsø. Dette medfører at årets lokalvalg i Tromsø faktisk er blitt en folkeavstemning om det skal innføres bompenger i Tromsø i kommende valgperiode.

Hvis Tromsø kommune innfører bompenger i mangemilliardklassen, så får den økonomiske skandalen Tromsøbadet til å fremstå som et lite arbeidsuhell.

I denne situasjonen må det jo være utrolig viktig at tromsøværingene har en liste de kan stemme på hvor nei til bompenger i Tromsø er den absolutte hovedsaken. Sunn fornuft uten ideologiske begrensinger kan få samfunnet vårt på føttene igjen!

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse