Annonse

Jeg ønsker meg den gode debatten

Slutt med skitpratet og meningsløse kommentarer! Kom med seriøse tilbakemeldinger.

Det er underlig å lese kommentarer på debattinnlegg, eller nei - det forundrer meg som førstegangspolitiker. Når man stiller til valg, ja så har man tatt et standpunkt, lest noen sider med partiprogram, kjent litt på, - hva ønsker jeg, hva tenker jeg er viktige saker for byen min, og så har man tatt steget ut i offentligheten. (i alle fall om man kommer på en liste).

Skal det da være slik at når man skriver innlegg, deltar og mener noe, så er det fritt spillerom for kommentarer som «Her spruter valgflesket i panna», «se de kan fremmedord» og «Valg fett sleipt som gammelt seigt tullprat..».

Jeg vet ikke helt hvor konstruktivt det er å komme med slike kommentarer. Det måtte da være bedre å komme å snakke med oss, eller de andre som stiller til valg i Tromsø. Utfordre oss som stiller til valg, slik som mor og sønn gjorde i et innlegg i slutten av juli. Hva er det partiene som stiller til valg ønsker å gjøre, hva har de for planer?

Slutt med skitpratet og meningsløse kommentarer! Kom med seriøse tilbakemeldinger. Gi oss sjansen til å legge frem planer og vedtatte partiprogram for hva vi har tenkt å jobbe med de neste 4 årene. Jeg klarer ikke å se for meg at noen av partiene som stiller til valg, eller de noen på lista, har som motto å gjøre Tromsø verre!?

Spør heller åpent hva tenker dere om skole, hva tenker dere om eldre, eller utbygging osv.

Så skjerpings folkens! Les programmene til partiene som stiller til valg i Tromsø, så får vi er saklig debatt, der politikk er i fokus.

Eksempelvis:

  • Tromsø FRP vil sørge for at elever har oppdatert undervisningsmateriell.
  • Vi ønsker å gjeninnføre fritt brukervalg i hjemmetjenesten.
  • Vi ønsker å bli en effektiv ja-kommune, der vi er positiv til søknader fra næringslivet og innbyggerne.

God lesing og debatt folkens!

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse