Annonse
MANGE UTFORDRINGER FOR TIL-LEDERNE: Astrid Strandbu (til venstre) har nylig tatt over som styreleder i TIL Holding AS og TIL Fotball AS. Stig Bjørklund (høyre) leder klubbstyret Foto: Lars Eidissen/Nordlys

På tide å tenke nytt

Topp og bredde i Tromsø IL bør vurdere å skille lag, skriver Nordlys på lederplass.

Nok en gang er det støy rundt TIL og klubbens breddeavdeling. Denne gang er konflikten knyttet til at et juniorlag i yngres avdeling står uten et tilbud.

Problemene er ikke av ny dato. Selv om breddsatsingen i sum er et sosialt lim som produserer mye idrettsglede, er det også store utfordringer. Yngres avdeling er også en masseprodusent av misnøye og frustrasjon.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Nordlys sine lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og faste kommentatorer. Gruppen ledes av politisk redaktør.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse