Annonse
Foto: Avisa Nordland

Presisering vedrørende retrettstilling for administrerende direktør ved Nordlandssykehuset HF

Flere media (Nordlys, AN, Nord24, Rana Blad, Helgelands Blad) opplyser at administrerende direktør ved Nordlandssykehuset HF, Paul Martin Strand, i sin arbeidsavtale er gitt en retrettstilling med full lønn i det regionale helseforetaket.

Bakgrunnen for dette er at arbeidsavtalen av 2010 mellom Nordlandssykehuset HF og Strand omtaler at Strand ville søke permisjon fra sin stilling som eierdirektør i det regionale helseforetaket, noe som ville innebære at han ville ha en mulig retrettstilling der for en periode.

Denne perioden opphørte da Strand selv sa opp sin stilling ved det regionale foretaket i 2013. Det eksisterer følgelig ingen avtale mellom Nordlandssykehuset HF og Strand om en retrettstilling med full lønn i det regionale helseforetaket eller ved Nordlandssykehuset HF. Det riktige er at det kan forhandles om retrettstilling på maksimalt 75 % lønn i Nordlandssykehuset HF.

For Nordlandssykehuset HF

Hulda Gunnlaugsdottir

Styreleder

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse