Annonse
SKYTEBANE-SURR : Bendik Hugstmyr Woie (Rødt), Tone Marie Myklevoll (Ap) og Benjamin Notkevich (SV) vraker Kjoselvdalen som ny skytebane, til tross for enstemmig kommunestyrevedtak for fem år siden. Foto: Tobias Kvalvik Henriksen

Selvskudd om skytebanen

Torsdag satte Ap, SV og Rødt ned foten for planene om en ny og utvidet skytebane i Kjoselvdalen. Det skjedde etter at skyttermiljøene i mange år har ventet på et alternativ til Tromsdalen.

Samtidig får beboere og turgåere i Tromsdalen heller ingen endelig avklaring på om og når siste skudd er løsnet ved det gamle og stadig mer konfliktfylte anlegget.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Nordlys sine lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og faste kommentatorer. Gruppen ledes av politisk redaktør.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse