Annonse

Sinne og utskjelling fra gammelordføreren

Det har formodningen mot seg at Kristoffersens utskjelling og språkbruk er til særlig hjelp for jernbanetilhengere i nord.

Den ikke helt ukjente tromsøværingen Herman Kristoffersen tar et generaloppgjør med det vi inntil nylig har grunn til å tro har vært hans parti, Arbeiderpartiet.

-Arbeiderpartiet som var arkitekten for å bygge landet en gang, er ikke lenger et parti for oss her nord, dessverre. Jernbanen i nord glimrer med sitt fravær i programmene deres. De driter i den og våre egne stortingsrepresentanter, som vi har stemt på, driter også i den når de er sørpå, skriver gammelordfører Kristoffersen i et innlegg hos iTromsø, der han er spaltist.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Nordlys sine lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og faste kommentatorer. Gruppen ledes av politisk redaktør.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse