Annonse

"Det som skjer med TIL nå, er ikke akseptabelt"

TILs verste serietap mot Bodø/Glimt noensinne er et faktum. Det verste var at det var som forventet. Vi var forberedt på det. Glimt var nærmere 7-0 enn TIL var redusering. Det var en av de mest ydmykende kampene i TILs historie.

Det er i Tromsø likevel en slags naiv tiltro til at arbeidet som gjøres i klubben er av ypperste kvalitet, til tross for at alle fakta peker i en annen retning. Simo Valakari har en forferdelig statistikk, med tap i 23 av de siste 37 kampene i eliteserien, og kun åtte vunnet. Seiersprosenten er 20 prosent. Den sportslige ledelsen makter ikke å stabilisere prestasjonene på noe som er i nærheten av et gjennomsnittlig nivå. Ingen trener har beholdt jobben i TIL så lenge med så svake resultater og svak utvikling.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Nordlys sine lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og faste kommentatorer. Gruppen ledes av politisk redaktør.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse