Annonse

"Det som skjer med TIL nå, er ikke akseptabelt"

TILs verste serietap mot Bodø/Glimt noensinne er et faktum. Det verste var at det var som forventet. Vi var forberedt på det. Glimt var nærmere 7-0 enn TIL var redusering. Det var en av de mest ydmykende kampene i TILs historie.

Det er i Tromsø likevel en slags naiv tiltro til at arbeidet som gjøres i klubben er av ypperste kvalitet, til tross for at alle fakta peker i en annen retning. Simo Valakari har en forferdelig statistikk, med tap i 23 av de siste 37 kampene i eliteserien, og kun åtte vunnet. Seiersprosenten er 20 prosent. Den sportslige ledelsen makter ikke å stabilisere prestasjonene på noe som er i nærheten av et gjennomsnittlig nivå. Ingen trener har beholdt jobben i TIL så lenge med så svake resultater og svak utvikling.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Nordlys sine lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og faste kommentatorer. Gruppen ledes av politisk redaktør.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse