Annonse
MISTET STØTTE: MedHum-revyen har mistet den økonomiske støtten fra studentutvalget, og klarer derfor ikke sette opp revyen. Nå ber de om hjelp. Bildet er fra en tidligere MedHum-revyen i 2016, der pengene som ble samlet inn gikk til sykehus i Mumbai. Foto: Ylva Helene Schwenke

Jeg er skuffet

Som økonomiansvarlig for MedHum-revyen er jeg skuffet. Skuffet over manglende støtte fra det som skulle være vår trygge havn; studentutvalget på helsefak.
MedHum-revyen er en revy i regi av medisinstudenters humanitære aksjon. Formålet med revyen er å samle inn penger til et veldedig formål. Sist klarte revyen å samle inn 70 000,- som gikk til leger uten grenser.

Denne gangen går pengene til Makani-sentrene som skal bidra med psykososial støtte og primære helsetjenester til syriske barn og unge på flukt i Jordan. Tidligere har revyen mottatt støtte fra studentutvalget, men siden sist har utvalget forandret retningslinjene; de ønsker ikke lenger å støtte veldedige organisasjoner. 

I og med at alle inntekter fra revyen går til aksjonen, står vi nå på bar bakke, og uten økonomisk støtte vil det ikke være mulig for oss å sette opp revyen. 
Som fremtidig helsearbeider synes jeg det er trist at et studentutvalg fra et helsefakultet ikke vil støtte til de som trenger det mest. 

Jeg trodde det var hele poenget med å være helsearbeider – å gi hjelp og støtte til trengende. Selv sier utvalget at de jobber for å ivareta studentenes velferdsmessige interesser. Personlig synes jeg revyen som skal holdes er for studentenes interesse, men dette er det tydeligvis delte meninger om.

Nå trenger vi hjelp utenfra for å få stablet revyen på bena. Jeg frir derfor til folk med et hjerte som banker litt ekstra for veldedighet. 
Dersom du, din bedrift eller hva annet det måtte være ønsker å hjelpe, ta kontakt på e-post; anders_tonnessen@hotmail.com.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse