Annonse

Men stemmen din vil de ha…

I går kveld deltok jeg i en politisk debatt i kommunen, sammen med 6 andre politikere. Jeg anslår at det var 40-50 tilhørere til stede.

Vi politikere satt foran tilhørerne, men på samme høyde alle sammen.

Dvs at kun de tilhørerne som satt nærmest politikerne så de som snakket. Greit nok.

Men så til det jeg synes er uhørt. Kun 2 av oss gadd og reise seg opp når vi snakket. (Tilhørerne som hadde spørsmål reiste seg alle sammen) Ingen politiker kom med hjelpemidler som krykker, rullestol e.l. Men det var tydeligvis mere komfortabelt og sitte for disse 5 politikerne. De samme politikerne som skal ut og fronte din sak? Jobbe for deg?

Stemmen din vil partiene ha. Men representanter som gidder og reise seg og se velgerne i øya når de snakker til/med innbyggere i kommunen er det bare 2 som har. Direkte respektløst, etter min mening.

Godt valg sier nå jeg.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse