Annonse
DE LEDER TIL: Daglig leder i TIL, Kristian Høydal, og Simo Valakari på treningsfeltet i fjor sommer. Siden den gang har TIL taot 15 av 21 kamper i eliteserien, men Høydal lover likevel at Valakari vil bli i trenerrollen i lang tid fremover. Foto: Torje Dønnestad Johansen/Nordlys

Det stinker nedrykk av TIL

Alle varsellamper bør blinke på Alfheim. For akkurat nå stinker det nedrykk av TIL. Det kan fort ende med 100-årsjubileum i OBOS-ligaen.

Det høres kanskje overilt ut å felle en slik dom over årets TIL-utgave etter bare seks serierunder. Men problemene er mer grunnleggende enn de seks første kampene denne sesongen. Og kan beskrives i fem punkter:

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse