Annonse

Sure oppstøt

Hvor mange nye politikere tror man vil strømme til politikken i Båtsfjord, når de som er uenige svarer med skikkelig bakvaskelse og slik ødeleggende mobbing?

Det var kun to lister til årets kommunevalg i Båtsfjord, dette året. Om noen har fundert over grunnen til dette, så ble jo mye besvart i avisa Finnmarken og på Facebook. Dersom det er slik Høyre vil ha det at de man ikke er politisk enige med, de skal mobbes.Så heretter må man kun rekruttere engler eller spesiellt hardføre personer. Katastrofalt for nyrekruttering, etter de signaler jeg har mottatt. Både en tidligere Rådmann i Båtsfjord samt Pål Forbergskog og Bjørn Harald Fagerli hadde jo en del sure oppstøt de måtte komme med.

At en rådmann ikke kan tåle å høre at en spade kalles en spade, spesielt med hans tilknytning til det partiet som gjentatte ganger har hevdet at slik skal det være, både i Kommunestyret og ellers i møter, mulig med «utestemme», må bli vedkommende sitt problem. Men at samme rådmann, kommer midt i valgkampen med sine tåpelige oppstøt, det er isenesatt av høyre, helt uten tvil sett fra mitt ståsted. De to andre baserte seg kun på det at «noen som kjente noen hadde hørt at noen hadde sagt til noen at….». overføringer, og dette er direkte latterlig. Når så Forbergskog kaster seg inn i mobbekampanjen, da virker dette som en kjent strategi fra Båtsfjord Høyre. Kanskje trodde man der at ved å skryte uhemmet av hva Båtsfjord Arbeiderparti har fått utrettet i forrige periode, i sitt program skulle ta brodden av noe av drittkastinga, og at man i tillegg tok en vag, nestenavstand fra dette, det skulle gjøre at partiet gikk inn i valgkampen med toede hender. Er der virkelig noen som ærlig og oppriktig tror på dette? Beklageligvis så var det en del som gjorde dette, og på valgdagen så fikk partiet en større oppslutning enn noen gang.

Bare så synd at de som valgte å stemme på Båtsfjord Høyre ikke gjorde dette på grunn av den politikken partiet skulle gjennomføre de neste 4 år. Eller kanskje det var nettopp det at de hadde laget en kopi av det politiske regnskap, det de roste Båtsfjord Arbeiderparti for å ha fått til, mens de helt glemte at dette var historie og allerede gjennomført. Man kan jo undre seg over den manglende kontakt innad i partiet, da dette har vist seg i flere sammenhenger å være mangelvare. At Fagerli ikke kan se forskjell på politisk gjøren og lade og personalpolitikk, det er rart av en tidligere fagforeningsmann, og sier vel mer om hvorfor han måtte legge inn årene der.

Hvor mange nye politikere tror man vil strømme til politikken i Båtsfjord, når de som er uenige svarer med skikkelig bakvaskelse og slik ødeleggende mobbing?

Så summa summarum Båtsfjord Høyre: dere klarte ikke å hindre at Geir Knutsen fikk fortsette som ordfører i Båtsfjord, men dere klarte å mobbe en hel familie , kone, foreldre søster og barn, til vanvidd. Deres 1.mobber fikk til og med belønning slik at han kom inn i kommunestyret på deres liste. Skal bli morsomt å følge mannen som har skrotet 2 partier på sin vei til plass på Høyres liste. Han har IKKE blitt valgt for sine politiske kunnskaper, men fordi han har mobbet folk gjennom flere år, bedt om unnskyldning, (se innlegg på Facebook fra 2014 fra mannen.)og mener så at han er i sin fulle rett til å fortsette med det han ser ut til å ville gjøre til sitt livsverk. Det vil komme flere mobbemeldinger på Facebook og i lokalavisa der han forteller om hva han tror har skjedd på det kommunestyremøtet eller andre fora han mener å ha deltatt i. Eller der han hører at noen har hørt at en venn til noen har fått vite at noen har hørt at….. Det er bare så sterkt beklagelig at enkelte voksne skal lede veien framover for de små, som jo her ser at det å mobbe er helt ok. Representanter og politikere i Båtsfjord gjør jo dette, så det er bare å finne et offer. Jeg vil gjerne se hva Høyre vil ta seg til i debatter om mobbing i skolen.

Hilsen en som satte sin lit til å føre en ærlig og ren valgkamp.

 

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse