Annonse
TORGEIR KNAG FYLKESNES: SVs stortingsrepresentant fra Troms har latt seg skremme av president Trump. Han mener Norge nå har et sikkerhetsproblem. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.

SV-Torgeir på krigsstien

Det kan faktisk synes som at Knag Fylkesnes og The Donald pussig nok tenker i de samme baner: NATO er ikke til å stole på.

Det Knag Fylkesnes nå lanserer er en satsing på militært forsvar av Norge som i tidligere tider ville ført til at minst et halvt SV-landsmøte hadde besvimt på flekken.

Stortingsrepresentant Torgeir Knag Fylkesnes fra Troms vil reformere SV på en måte ingen før han har tatt til orde for. Det kan ikke være rent få av de henfarne partiveteranene i fredspartiet SV som i renhekla forferdelse banker iltert på kistelokket nå.

For det Knag Fylkesnes nå lanserer er en satsing på militært forsvar av Norge som i tidligere tider ville ført til at minst et halvt SV-landsmøte hadde besvimt på flekken.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse