Annonse
LIKEGYLDIGE: Selv om det i denne meningsmålingen også finnes en god del støtte til TIL, er den altfor liten, fordi potensialet er så mye større. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, NTB Scanpix

Likegyldighet, en utfordring for TIL

Når så mange av den yngre garde signaliserer liten eller ingen interesse for TILs situasjon, og heller ikke tar turen til Alfheim for å se kampene, har klubben en utfordring.

Målingen viser at over 45 prosent av de spurte bryr seg svært lite eller lite om hvorvidt TIL rykker ned eller ikke.

Nordlys har nylig fått gjennomført en meningsmåling, der drøyt 1000 mennesker i Tromsø ble intervjuet. Inkludert i målingen var også noen spørsmål om TIL. To av spørsmålene gjaldt lagets begredelige plassering på tabellen: hvor mye betyr det for folk at TIL beholder plassen i eliteserien i fotball, og hvor stor betydning har det at byen har et lag i fotballens ypperste serie?

Målingen viser at over 45 prosent av de spurte bryr seg svært lite eller lite om hvorvidt TIL rykker ned eller ikke. Knapt en av fire mener det er svært viktig at byen har et eliteserielag.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Nordlys sine lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og faste kommentatorer. Gruppen ledes av politisk redaktør.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse