Annonse

Urovekkende å se at politikere spiller på menneskets iboende redsel

Alle valg vi gjør selv den aller minste beslutning påvirker tilslutt en hel jordklode i en positiv eller negativ retning. Vi har ressurser for å lykkes, men ikke alene, bare som et samlet verdenssamfunn der alle bidrar. Frykt og nysgjerrighet har brakt menneskeheten dit vi er i dag.

Derfor er det urovekkende å se at politikere spiller på menneskets iboende redsel for å miste noe for å oppnå politisk makt og dermed beskytte sin interesse. Vår statsminister er samlende og gjør en fantastisk jobb på tross av mye uro der man sloss om oppmerksomheten.

Det er i slike tider vi trenger politikere som er fremtidsrettet og samlende til å forene oss alle til å tenke langsiktig istedenfor kortsiktig for å få politisk gevinst.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse