Annonse
Anita Schumacher (bildet) er ansatt som ny toppsjef på Universitetssykehuset Nord-Norge. Lege og tillitsvalgt Aslak Lima Braut ønsker henne velkommen.

Velkommen, Anita!

Skal vi bygge noe fint i sandkassa?

Så bra at du kommer hit til oss på UNN! Vi trenger en stødig leder som kan holde litt orden her i sandkassa vår. Det lages mye spennende her, men vi er ikke alltid like gode på å samkjøre prosjektene. Kanskje du har noen gode tips? Dessuten høres det ut som du ikke bare vil være sjef, men at du har lyst til å jobbe sammen med oss. Da tror jeg vi kan få det artig i lag!

Vi har noen sider ved oss som jeg tror du vil sette pris på. For eksempel er det sånn at både vi som jobber her, og de som kommer hit for å få hjelp, er veldig glade i landsdelen vår. Vi har sterke følelser for byene våre, og for sykehusene våre. Det kan iblant få det til å bruse litt i diskusjonene, men det betyr også at vi vil lage gode sykehus. Vi ønsker å kunne være stolte av sykehuset vårt, og det arbeidet som gjøres der. Aller helst vil vi være en kunnskapsleverandør for landsdelen, og iblant gjerne for hele landet.

Han som var her før, var kjempeflink til å bygge, så vi har masse flotte hus i sandkassa. Det er bra, men nå bør vi se på hvordan vi kan bruke husene bedre. Folk blir jo ikke friske bare av et nytt hus. Kanskje du kan hjelpe oss med å fylle husene med kunnskap, samarbeid, og helsetjenester, slik av vi kan gjøre det til noe mer enn et sandslott? Forresten så har vi et universitet rett over gata. Tenk det, et helt universitet, vegg-i-vegg!

Du har sikkert hørt at det er en del krangling hos oss for tida. Litt bråkete og ubehagelig innimellom. Det er ikke alltid helt enkelt å forstå hva man krangler om, heller. Kanskje du, som kommer fra et annet sted, kan få oss til å se ting på en litt annen måte? Så kan vi heller bruke kreftene på å lage et bedre helsetilbud sammen. Både for de som bor her i Troms, men også for alle andre i landsdelen.

Vi gleder oss til å treffe deg, Anita! Det blir spennende å se hvordan du vil gjøre sykehuset vårt enda bedre. Ta gjerne med en spade og bøtte. Men du kan få låne av oss også!

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse