Annonse
Siv Jensen virker ikke samlende på Frp i dag. Dessverre gjør heller ikke Sylvi Listhaug det, skriver Advald Johansen.

Verken Siv eller Sylvi vil samle Frp

Jeg er enig i at tiden er moden for utskifting av Frp-leder Siv Jensen.

Siv Jensen har gjort en del gode saker i Frp. Men de dårlige sakene har dessverre overtatt. Hun binder ikke Frp sammen i dag. Dessverre gjør heller ikke Sylvi Listhaug det. Hva gjorde ikke Siv Jensen i regjering? Hun la Norges finanstilsyn under EU, hun la ACER under EU, altså at EU skal ha kontroll over Norges vannkraft. Dette er horribelt og ganske frekt. Partielle Sylvi Listhaug var også for sjøkabel over til England/Skottland. Når så Frp gikk ut av regjering, var Sylvi Listhaug imot kabelen. Hun gjorde retrett. Dette vitner om at disse to er villige til å selge Norge billig. De er begge EØS/EU-frelst. Sylvi Listhaug fortalte under møtet i Tromsø at EØS, står fast. Det betyr åpne grenser og fri flyt over den Norske grense. Ingen av disse to er troverdige lengre. Siv Jensen påberoper seg øverste plass på listen i Oslo Frp, med applaus fra sine to nestledere. Dette skal avgjøres ved valg, og skal ikke avgjøres fra hennes medsammensvorne. Hun har gjort sitt, og har ikke appell i Troms og Finnmark.

Jeg har forhørt meg med folket her, og de vil ikke støtte Siv Jensen. De sier det samme omtrent om Sylvi Listhaug. Disse to sier at Frp er et liberalt parti. Ja, under deres makt. Men fra Anders Langes og deretter Frp under Carl I.Hagen var Frp et nasjonal parti, som sto for norske verdier, og sto på folkets side. Nå er det nok. Siv Jensen med Sylvi Listhaug er ikke populære nok.

Jeg vil ha inn ny ånd i Frp. Mitt valg er å få inn Christian Tybring-Gjedde på førsteplass, og gjerne Carl Ivar Hagen på andreplass. Vi må få inn personer i Oslo Frp som ivaretar Norges befolkning på en trygg og effektiv måte. Begge nestlederne hopper jeg bukk over. De tar jeg ikke med i sammenhengen. Stå på, Geir Ugland Jacobsen, du har et godt innspill, og du har min og de fleste i nord sin fulle støtte.

Vi vil ha forandring i ledelsen. Siv Jensen forsøker seg med oppvask. Hun bør ransake seg selv.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse