Vi er ikke godt vant med påskjønnelser av noe slag, men dette føles faktisk tragikomisk og latterlig, skriver sykepleier Anita Korsberg om bevertninga for de ansatte når UNN skal feire utvidelsen av sykehuset med fest på The Edge. Illustrasjonsfoto: Yngve Olsen

Er vi ikke mer verd enn en pølse med brød?

1. juni er vi alle på UNN, Tromsø, Narvik og Harstad invitert til fest på The  Edge. Vi feirer åpningen av den nye A-fløya og PET-senteret! Dette er et arrangement for alle ansatte på UNN (Tromsø, Harstad, Narvik, Longyearbyen og alle DPSér). Kvelden blir fylt med konsert, underholdning og DJ som spiller utover i de små timer.   

Billetten vår koster kr 150,- og inkluderer en pølse med brød kun en presiseres det i invitasjonen!   Men, det må sies at vi har tilbud om å kjøpe  tapas til 390,- pr pers. Tidligere på dagen kommer Erna Solberg som skal markere åpningen.  Skal hun og ledelsen være med på pølsefesten - eller sitter de en annen plass ved et annet bord og annen servering?   

Vi har undret oss over hva “kleskoden”  kan være til pølsefesten, Grilldress? Får vi servert den ene pølsa i servietter der risikoen for å søle ketsjup og sennep er tilstede? Festen skal jo være på et fint hotell med fint folk, så vi vil jo også her gjøre vårt ytterste for å ivareta hygiene og etikette.   

Ærlig talt, ville det ikke være bedre å droppe hele pølsa og/eller tilby noe mer verdig? For eksempel et glass sprudlevann av ulik slag.  Da vil vi i alle fall følt oss mer verdsatt. Men pølsa er vel billigere. Vi er ikke godt vant med påskjønnelser av noe slag, men dette føles faktisk tragikomisk og latterlig.  Det blir den dyreste pølsa jeg har blitt tilbudt.  Dette med tanke på at vi fra UNN stiller med det meste sel, alt fra musikk, revy  og billettsalg. 

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse