Annonse
FULL VINTER: Det ble mandag morgen målt 158 cm snø ved Værvarslinga i Tromsø. Snøfallet har ført til store trafikkproblemer i Tromsø. Foto: Marte Hotvedt/Nordlys

Vi står han av

Det er bare å se på kartet så vet vi hvor vi bor, heter det. Og mange tromsøværinger med noen år på baken lar seg sannsynligvis ikke forskrekke over medieoppslag om «snøkaos». Selv om snøfallet dekkes intensivt i pressen, er det blant de fleste er erkjennelse av at det ikke er en naturkatastrofe som har rammet oss. Vi vet at Kong Vinter er seig og lunefull så langt nord.

Faktum er at snørike vintre i Tromsø ikke på noen måte er uvanlig. Det er noe vi som bor her er nødt til å leve med, på godt og vondt.  

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Nordlys sine lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og faste kommentatorer. Gruppen ledes av politisk redaktør.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse