Annonse
JUBEL: Glimt leder Eliteserien med elleve serierunder igjen. Det er ikke alle like fornøyde med. Foto: Fredrik Hagen/NTB Scanpix.

«Jeg vil heller rykke ned med TIL enn å se Glimt vinne serien» 

Et slikt øyeblikk, et nordnorsk seriegull mot alle odds, det unner jeg på ingen måte rivalen i Bodø.

Det er smertefullt å innse. Om ingenting forandrer seg i løpet av de neste elleve serierundene, kan Bodø/Glimt faktisk vinne seriegull. 

De var aldri i nærheten av et seriegull da de tok sølv i 2003. Nært var de heller ikke da de fikk seg en bronseplass i 1995. Året laget virkelig hadde sjansen, tilbake i 1993, kunne man stole på Rosenborg. I år kan man selv ikke stole på trønderne. Med to lag bak seg som har vist seg notorisk ustabile, er Bodø/Glimt nesten for favoritter å regne til årets seriemesterskap. 

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse